Romtelecom va utiliza platforma Google pentru conturile de e-mail Clicknet

Data publicarii: 01-09-2008 | IT&C

Romtelecom va utiliza platforma Google pentru conturile de e-mail Clicknet incepand cu luna septembrie 2008, ca urmare a unui parteneriat incheiat intre cele doua companii, potrivit unui comunicat de presa al companiei de telefonie.

Potrivit comunicatului, utilizatorii de e-mail Romtelecom-Clicknet vor beneficia de toate avantajele oferite de Platforma Google Apps, cum ar fi capacitatea de stocare a inbox-ului de peste 7000MB, atasamente cu marime de pana la  20 Mb, acces mobil facil, interfata in limba romana si filtre spam recunoscute international. Accesul mobil este posibil prin client java ce poate fi descarcat gratuit, sau printr-un browser web pentru telefonul mobil.

Utilizatorii de e-mail Clicknet powered by Google Apps vor avea automat acces la alte aplicatii Google, pe langa e-mail, cum ar fi mesagerie instanta integrata, calendar cu notificare gratuita prin SMS si aplicatii online ce includ procesare word, prezentari si tabele.

Clicknet este serviciul broadband de acces la Internet al Romtelecom, disponibil pe piata de 3 ani, care, in iunie 2008 a depasit pragul de 500 000 de clienti, mentinand o rata de crestere similara cu cea a anului trecut. Clicknet a terminat anul 2007 cu o cota de piata de aproximativ 20%, inregistrand un ritm de crestere de 300%. Serviciul se bazeaza pe tehnologia ADSL, care este dominanta pentru accesul la Internet de banda larga pe piata europeana.

Potrivit raportului Grupului OTE din 28 august, veniturile inregistrate de Romtelecom pentru primul semestru al anului 2008 sunt in crestere cu 0,7% si au fost de 442,4 milioane euro, fata de 439,4 milioane euro, cat a inregistrat compania in primul semestru al anului precedent.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: