Pentru medici, Libra Bank a deschis o agentie localizata intr-un spital

Data publicarii: 08-09-2008 | Finante-Banci

Libra Bank a inaugurat recent prima unitate bancara proprie care functioneaza in incinta unei institutii medicale, la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Maria Sklodowska Curie" Bucuresti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. 

Acest demers face parte din programul mai amplu derulat de Libra Bank sub brandul LIBRA MEDICAL, program care se axeaza pe dezvoltarea produselor, serviciilor si facilitatilor oferite medicilor. 

Alegerea Spitalului Marie Curie ca o prima locatie a avut la baza aprecierea pentru viziunea acestei institutii medicale cu privire la importanta modernizarii sale si dorinta de a crea un mediu cat mai propice desfasurarii activitatii medicale.

"Prin crearea unui punct de lucru Libra Bank situat atat de aproape de specialistii sectorului medical, acestia beneficiaza de acces mai comod si rapid la serviciile bancare, economisind timpul alocat deplasarii intr-o alta locatie", au precizat reprezentantii bancii. 
 
Programul de lucru al unitatii Libra Bank - "Maria Sklodowska Curie" este de luni pana vineri de la ora 09.00 la 17.00. Coordonatele de contact sunt: telefon 0742-103.846, email: agentia.curie@librabank.ro 

Totodata, Libra Bank a instalat un bancomat propriu la intrarea in Spitalul Marie Curie. De altfel, reteaua de bancomate Libra Bank localizate in unitati sanitare este in extindere in tara, incluzand in prezent: Spitalul Clinic de Nefrologie "Carol Davila" Bucuresti, Spitalul CFR nr. 2 Bucuresti, Spitalul Municipal Campina, Spitalul Judetean de Urgenta Bihor, Spitalul Clinic Municipal "Dr. Gavril Curteanu" Oradea, Spitalul Judetean de Urgenta Valcea.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: