Catalin Tatomir, noul director Microsoft Romania

Data publicarii: 08-09-2008 | HR/Cariere

Microsoft Romania va avea un nou director, incepand cu 15 octombrie. Catalin Tatomir va prelua functia de la Silviu Hotaran care a ocupat-o din 1996, fiind numit in 2004 director general al Microsoft pentru Europa de Sud-Est si responsabil pentru dezvoltarea afacerilor companiei in zece tari din regiune. Hotaran a decis sa se retraga de la conducerea Microsoft Romania, pentru a se dedica propriei afaceri.

Catalin Tatomir, directorul companiei de consultanta IT "Cabinetul Calin Tatomir", a ocupat anterior pozitii de conducere in fostele reprezentante ale companiilor multinationale Digital si Compaq din Romania, a anuntat, luni, Microsoft.

"A face parte din Microsoft si a lucra intr-o pozitie executiva este o experienta unica si probabil cel mai dorit job din piata romaneasca de tehnologia informatiei. Chiar daca am o experienta de 12 ani in functii de conducere in corporatii americane, cred ca sunt in fata unei provocari mai mari. Din punctul meu de vedere, Microsoft Romania are deja o echipa, parteneri, clienti, produse si vizibilitate pentru a trece la un nou nivel de maturitate si sunt deplin angajat in a conduce filiala in aceasta directie", a declarat acesta intr-un comunicat de presa emis luni.

Antena3