Viitorul business-ului online, dezvaluit la RoNewMedia 2.0

Data publicarii: 09-09-2008 | Media

Ce-a de-a doua editie a RoNewMedia 2.0 Conference & Expo va avea loc in data de 11 noiembrie, noteaza Cotidianul. De la marketing digital la management de continut, de la hosting la e-commerce, de la strategii de dezvoltare online la posibilitati de finantare a noilor idei, de la idei inovatoare la noi tehnologii, RoNewMedia 2.0 incearca sa acopere zonele cheie din mediul care va guverna intreg business-ul deceniilor urmatoare: Internetul. 

Conferinta se adreseaza directorilor de marketing si dezvoltare, managementului companiilor, publisherilor, specialistilor in comunicarea pe canale newmedia sau in IT, consultantilor, specialistilor din agentiile de publicitate, carora li se vor oferi informatii cat mai practice despre canalele digitale, de la campaniile pe telefonul mobil la strategia si comunicarea online.

Prima editie RoNewMedia 1.0 a avut loc in 29 Mai 2008. Cu peste 450 participanti, 29 de speakeri de nivel international, cu cea mai mare acoperire media inregistrata vreodata de un eveniment dedicat Internetului in Romania, RoNewMedia s-a pozitionat inca de la prima editie ca fiind cel mai important eveniment dedicat web-ului.

Integral in Cotidianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: