Odyssea Residential, un nou proiect pe piata imobiliara din Bucuresti

Data publicarii: 10-09-2008 | Imobiliare

Caterata si Profit Building Industries vor investi 18 milioane de euro in proiectul rezidential Odyssea Residential din nordul Bucurestiului si au in plan investitii totale de peste 100 de milioane de euro pentru piata imobiliara din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Proiectul va fi ridicat pe un teren de 24.000 mp si va avea o suprafata construita de 19.475 mp. Proiectul va cuprinde sase cladiri cu un regim de inaltime alcatuit din parter si cinci etaje si va dispune de 156 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, din care sapte sunt de de tip penthouse, cu suprafete cuprinse intre 81 si 261 mp. Odyssea Residential va avea 179 locuri de parcare dintre care 168 subterane si are ca data de finalizare mijlocul anului 2010.

"Dupa ce am trait experienta unor piete imobiliare precum cele din Polonia, Ungaria, Serbia si Letonia, Romania ne-a tentat foarte mult pentru imensul sau potential de investitie. Am ajuns exact la momentul in care competitia pe piata se da intre dezvoltatori puternici care au atat experienta cat si puterea financiara de a rezista pe o piata dinamica", a declarat directorul regional al Caterata Limited, Yigal Solomon.

Potrivit acestuia, Caterata reprezinta un parteneriat intre doi dezvoltatori, New Horizon din Israel si Immoeast din Austria, iar proiectul va fi construit de Danya Cebus si finantat de Alpha Bank. Compania are in plan investitii totale de peste 100 milioane de euro la nivelul Romaniei in orase precum Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Piatra Neamt, Constanta si Satu Mare.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: