Primele imagini oficiale cu hibridul Chevrolet Volt

Data publicarii: 10-09-2008 | Auto

Cateva poze cu Chevrolet Volt, modelul hibird cu care cei de la GM spera sa dea lovitura, au aparut pe principalele site-uri auto internationale. Potrivit oficialilor companiei fotografiile au fost date publicitatii din greseala, intentia GM fiind sa pastreze misterul pana la lansarea oficiala de peste cateva saptamani. 

Noile imagini arata o masina in multe privinte diferita de conceptul afisat la salonul auto din Detroit in 2007. Liniile drepte sunt inlocuite cu formele rotunde si aerodinamice.

Volt va fi propulsat de un motor mixt, motorul pe benzina fiind completat de un sistem de baterii pe litiu-ion. Potrivit constructorilor, partea electrica ar putea conferi o autonomie de 65 de kilometri. Dupa epuizarea bateriilor, un mic motor pe benzina va intra in functiune si va reincarca bateriile, autonomia totala ajungand la aproape 500 de km.

Chevy Volt

Chevrolet Volt va avea patru locuri, nu cinci asemenea unui automobil clasic. Spatiul necesitat de baterii i-a determinat pe constructori sa desfiinteze locul central din spate.

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: