Reteaua UniCredit Tiriac Bank a depasit 200 de unitati

Data publicarii: 10-09-2008 | Finante-Banci

Reteaua UniCredit Tiriac Bank a depasit 200 de unitati, banca accelerand dezvoltarea organica preconizata anul trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In primele opt luni ale anului, institutia de credit a deschis 55 de noi sucursale si agentii si isi propune sa depaseasca 240 de unitati pana la sfarsitul lui 2008.

De la inceputul anului, au fost angajate aproximativ 900 de persoane, dintre care jumatate (450 de persoane) reprezinta angajari pentru sustinerea dezvoltarii retelei, atat in noile sucursale, cat si in sediul central. In prezent, UniCredit Tiriac Bank are 3.000 de angajati.

"Extinderea retelei e un proces bine controlat, in care tinem cont de toate aspectele legate de risc, inclusiv de cele referitoare la calitatea personalului", a declarat Rasvan Radu, Presedinte Executiv UniCredit Tiriac Bank. "Ne asteptam ca deschiderea de noi unitati si reorganizarea retelei in sucursale de retail si corporate sa ne ajute in privinta calitatii serviciilor, la care vor contribui si investitiile pe care le facem in ceea ce priveste modelul de deservire".

"Procesul de extindere a depasit proiectia initiala conform cu proiectul strategic de dezvoltare teritoriala, care prevedea atingerea pragului de 200 de unitati in luna noiembrie," a declarat Robert Serbanescu, Director de Optimizare a Retelei. "In noiembrie ne-am propus sa finalizam din punct de vedere tehnic implementarea conceptului de selfbanking, care va functiona in paralel cu modelul traditional de deservire", a incheiat Serbanescu."

In a doua jumatate a anului trecut, banca a reorganizat reteaua de sucursale si agentii prin alocarea de unitati dedicate clientilor persoane fizice si, separat, clientilor companii. Banca utilizeaza oportunitatile de vanzari incrucisate impreuna cu alte subsidiare UniCredit si de parteneriatele de tip joint venture incheiate in Romania, oferind prin intermediul sucursalelor sale produse si servicii cu valoare adaugata.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: