OTP Bank Romania lanseaza serviciul Direct Debit Intrabancar

Data publicarii: 10-09-2008 | Finante-Banci

OTP Bank Romania a lansat serviciul Direct Debit Intrabancar, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul reprezinta o modalitate de efectuare a platilor, prin care beneficiarul (furnizorul) transmite bancii, in baza unei conventii semnate in prealabil, o instructiune de plata. Aceasta va fi executata automat din contul platitorului, pentru o anumita suma, disponibila in RON sau valuta (EUR, USD etc). Atat contul platitorului, cat si cel al beneficiarului trebuie sa fie deschise in unitati ale OTP Bank Romania.

Noul sistem vine in intampinarea nevoilor actuale de plata ale clientilor OTP Bank, oferindu-le acestora posibilitatea de a nu mai fi nevoiti sa autorizeze in prealabil fiecare instructiune asupra contului lor.

Primul partener cu care OTP Bank a incheiat contract in cadrul noului serviciu este furnizorul de comunicatii mobile si internet, Orange Romania. Astfel, serviciul Direct Debit Intrabancar permite platitorului achitarea oricarei facturi Orange. Acesta din urma va semna un Contract de Debitare Directa, prin care imputerniceste banca sa faca plata la data scadenta a facturii respective, in mod automat, din contul sau curent. Comisionul de administrare este zero, se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: