Bank of Cyprus finanteaza programele MBA

Data publicarii: 11-09-2008 | Finante-Banci

Bank of Cyprus Romania finanteaza in proportie de pana la 100% programele MBA oferite de The Open University Business School, prezenta in Romania prin partenerul sau CODECS, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Noul produs bancar ofera candidatilor posibilitatea de a contracta un credit personalizat in functie de programul MBA dorit. Dobanda este fixa in primul an: 9% pentru credite in euro si 10% pentru credite in lei. Din al doilea an dobanda variaza in functie de indicii Euribor si Robor, dobanda anuala efectiva D.A.E. calculata pentru toata perioada de creditare fiind de 11,54% pentru un credit de 10.000 euro pe 10 ani. Banca practica un comision de acordare de 3% perceput o singura data, la acordarea imprumutului. Rambursarea anticipata se taxeaza, doar in primii 5 ani, cu 2%.

Finantarea se acorda si studentilor deja inscrisi in programul MBA, care si-au achitat taxele de studii din surse proprii; in aceasta situatie refinantarea se face pe baza facturilor achitate.

The Open University Business School este cea mai mare scoala de afaceri din Europa si unul dintre cele mai prestigioase centre de invatamant pe plan mondial, fiind activa in 31 de tari si avand anual peste 33.000 de studenti.

Parteneriatul cu CODECS reprezinta primul pas facut de Bank of Cyprus in domeniul finantarii studiilor profesionale, urmand ca in scurt timp banca sa incheie colaborari si cu alte institutii universitare.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: