Regina Marii Britanii, in vizita la Google

Data publicarii: 12-09-2008 | Diverse

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, si-a anuntat intentia de a face luna viitoare o vizita la cartierul general al Google, unul din principalii jucatori din mediul virtual. Insotita de ducele de Edinburgh, reginei ii vor fi prezentati membrii echipei YouTube, firma cumparata la inceputul acestui an de Google.

Vizita nu pare intamplatoare, Palatul Buckingham anuntandu-si cu putin timp in urma intentia de a-si ajusta site-ul oficial in conformitate cu noile trend-uri. Reprezentantii YouTube au refuzat sa precizeze daca cei doi fondatori ai Google, Sergey Brin si Larry Page, vor fi prezenti.

"Am investit foarte mult in Marea Britanie. Lucram cu foarte multe companii de aici, de la organzitii largi la mici intreprinzatori, si am gasit foarte multi oameni talentati", a spus purtatotul de cuvant al Youtube.

Regina a inceput sa foloseasca calculatorul in 2006, in principal pentru a coresponda prin e-mail cu copiii si nepotii sai. Cu toate ca in 2005 a recunoscut ca nu a folosit niciodata calculatorul, i-a oferit un titlu onorific de cavaler lui Bill Gates in acelasi an.