Comportamente care te pot exclude din echipa

Data publicarii: 15-09-2008 | HR/Cariere

Lipsa de organizare si comunicarea deficitara sunt doar cateva exemple care te impiedica sa avansezi in cariera, noteaza Evenimentul Zilei. Sa nu barfesti, sa nu provoci zvonuri, sa nu spui minciuni si sa nu vii beat la job. Sunt doar cateva dintre recomandarile pe care le fac specialistii in resurse umane angajatilor care vor sa-si pastreze locul de munca. Fiindca, spun ei, indiferent cat de competent este un angajat, daca acesta are o atitudine necorespunzatoare, s-ar putea sa se numere pe lista cu concedieri.

Si neincrederea in fortele proprii poate sa fie daunatoare la serviciu, considera Mihaela Scarlat, consultant al companiei Advice Human Resources. Increderea in propria persoana, apreciaza specialista, trebuie sa fie alimentata printr-un feed-back pozitiv, venit din partea managementului.

Mihaela Stroe, general manager al companiei Acta Nonverbal din Bucuresti, este de parere ca "atitudinea: eu sunt cel mai destept si nu mai am nimic de invatat in viata asta" este una dintre cele mai daunatoare la job.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: