Coca Cola a decis sa inchida fabrica din Sacadat

Data publicarii: 16-09-2008 | Afaceri

Compania Coca Cola HBC Romania a decis sa inchida fabrica din localitatea bihoreana Sacadat, decizia facand parte din strategia de dezvoltare care implica consolidarea capacitatii de productie a fabricilor din Iasi, Timisoara, Ploiesti si Dorna.

"Decizia este rezultatul unui proces permanent de reevaluare a infrastructurii detinute de companie, a pietei si a mediului socio-economic deosebit de dinamic, urmand a contribui la eforturile de eficientizare a activitatilor companiei" se arata intr-un comunicat al companiei Coca Cola Romania.

Activitatea in fabrica de langa Oradea va continua pana la jumatatea lunii noiembrie, cand punctul de lucru se va reorganiza si va ramane centru zonal de distributie.

La incheierea procesului de restructurare, angajatii vor primi un pachet compensatoriu de sapte pana la zece salarii, in conformitate cu prevederile din cadrul contractului colectiv de munca.

Incepand de luni, angajatii fabricii beneficiaza de sprijinul companiei si al firmelor de recrutare si selectie pentru a-si gasi noi locuri de munca. In plus, potrivit lui Mugurel Radulescu, director de Relatii publice al Coca Cola Romania si Moldova, celor 102 persoane implicate in procesul de reorganizare le vor fi oferite pozitii disponibile in cadrul companiei, conform pregatirii lor profesionale.

Fabrica de bauturi racoritoare functioneaza la Sacadat din anul 1993 si are in prezent 135 de angajati.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: