ALD Automotive are un nou Director General

Data publicarii: 16-09-2008 | HR/Cariere

Incepand cu luna septembrie, Martin Koessler este noul Director General al ALD Automotive Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. El il inlocuieste in aceasta pozitie pe Philippe Valigny, care preia noi responsabilitati in cadrul grupului ALD Automotive. 

Martin Koessler are o experienta de peste 17 ani in domeniul leasing-ului operational full service si al administrarii de flote de autovehicule. El s-a alaturat echipei ALD Automotive in 2003, ocupand de atunci mai multe pozitii de conducere in cadrul grupului. In ultimii 3 ani, Martin Koessler s-a aflat la conducerea filialei ALD Automotive din Austria. 

"Pentru mine este o oportunitate importanta sa lucrez alaturi de echipa de aici pentru a consolida pozitia ALD Automotive pe o piata cu evolutie rapida si potential considerabil de dezvoltare, asa cum este piata romaneasca", a declarat Martin Koessler. 

ALD Automotive este filiala specializata in leasing operational full service si administrare de flote auto a Grupului Societe Generale. Operationala in Romania din 2005, ALD Automotive ofera servicii destinate managementului eficient al flotelor de autovehicule.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: