Barbatul roman: familistul care isi trimite femeia la cratita

Data publicarii: 19-09-2008 | Lifestyle

Intr-o lume moderna, in care barbatii tineri europeni intarzie sa se maturizeze, cei din tara noastra conduc in topul conservatorilor, noteaza Evenimentul Zilei.

Va doriti un barbat familist, dar care sa va puna sa cresteti singura copiii si sa va trimita la cratita? Alegeti un roman. Vreti poate un egocentric, care se iubeste mai mult pe sine, prietenii si jobul? Atunci este de preferat sa va orientati catre un neamt, olandez sau spaniol. Visati la un barbat care sa fie sufletul petrecerilor, relaxat, care vrea sa se casatoreasca, dar abia peste 10 ani? Un turc, un spaniol sau un polonez reprezinta atunci raspunsul.

Pe barbatul modern, care sa va considere egala lui si care doreste sa se implice activ in cresterea propriilor copii il gasiti mai ales in Franta, in Suedia sau in Norvegia. Sintetizand, femeile din Europa trebuie sa aleaga intre un pachet de muschi, un portofel gros sau o inima buna. Barbatii cu varste intre 25 si 39 de ani isi creeaza modelele proprii de masculinitate, care se potrivesc timpurilor moderne, iar vietile lor sunt din ce in ce mai complexe, potrivit celui mai amplu studiu cu privire la barbatii tineri, facut public ieri de Discovery Networks EMEA. Peste 12.000 de barbati din 15 tari, dintre care 1.083 de romani, au fost implicati in studiu.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: