Pixon, telefon cu camera de 8 MP si ecran Full Touch

Data publicarii: 02-10-2008 | IT&C

Samsung Electronics a anuntat lansarea telefonului Pixon cu camera de 8 MP. Samsung Pixon are o grosime de doar 13,8 mm, fiind cel mai subtire telefon full touch.

Camera foto integrata in telefon are un zoom digital x16, auto-focus, fast-shutter, geo-tagging si functie pentru detectatea fetei.

Samsung Pixon dispune de un display de 3,2 inchi, dar si un Photo Browser integrat, care permite utilizatorului un acces facil la fotografii.

,Acum, fiecare persoana va avea posibilitatea sa realizeze fotografii mult mai usor, intr-un mod cat mai placut. Pentru prima data, utilizatorul va avea la dispozitia sa o camera foto integrata in telefonul personal, capabila sa realizeze fotografii la fel de bune, ca si calitate, precum o camera foto obisnuita" a declarat presedintele Samsung Telecommunication Business, Geesung Choi.

Samsung Pixon va fi disponibil in Franta, la mijlocul lunii octombrie, urmand ca mai apoi sa fie disponibil pe pietele din majoritatea tarilor europene si asiatice.

In Romania, Samsung Pixon va fi prezent pe piata pana la sfarsitul lui 2008 fiind testat pentru a functiona in retelele operatorilor: Vodafone, Orange si Cosmote.

Pixon

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: