Audi A1 Sportback Concept: primele fotografii

Data publicarii: 02-10-2008 | Auto

La aproape un an de cand Audi a dezvaluit conceptul A1 Metroproject Quattro la Salonul Auto de la Tokyo, nemtii inca se tin de fleacuri cand vine vorba despre proiectul lor. De aceasta data, constructorul din Ingolstadt va prezenta la Paris o versiune in cinci usi a viitorului rival pentru MINI.

In afara celor doua usi in plus, cei de la Audi au slefuit exteriorul lui A1, aplicandu-i la partea frontala o imensa grila hexagonala si o capota a motorului mai profilata.

De asemenea, si partea posterioara a fost modificata, iar aripile au fost revizuite fiind si mai evazate. In schimb, asa cum se banuia, A1 Sportback va avea acelasi interior ca prototipul prezentat anul trecut la Tokyo.

Nu avem detaliile tehnice ale lui A1 Sportback, insa este foarte posibil sa dispuna de acelasi tren de rulare hibrid ca Metroproject Quattro, care combina un propulsor 1.4 TSI de 150 CP cu un motor electric pe puntea spate.

Versiunea de serie a lui A1, care va fi realizata atat in versiune de caroserie cu 3 usi, cat si cu 5 usi, va ajunge in showroom-uri undeva spre finele anului viitor sau inceputul lui 2010.

Galerie foto Audi A1 Sportback Concept:
  • Audi A1 Sportback Concept

    Audi A1 Sportback Concept

  • Audi A1 Sportback Concept

    Audi A1 Sportback Concept

  • Audi A1 Sportback Concept

    Audi A1 Sportback Concept

Auto.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: