Bentley si in Romania

Data publicarii: 03-10-2008 | Auto

BentleyPiata auto de lux din Romania se lauda de astazi cu o noua marca, Bentley. Lansarea oficiala a marcii a avut loc la show-room-ul din Pipera-Tunari. Bentley se poarta in tara noastra si nu de azi: in Romania exista aproximativ 1.500 de proprietari, pentru care, anul trecut, s-a deschis un service autorizat.
 
Porsche Romania incepe oficial sa comercializeze marca Bentley. Acum fanii au parte si de un showroom, pe langa service-ul deschis anul trecut. Dar investitia nu se opreste aici. "Investitia in dealershipul complet pe care il avem in constructie si care se adreseaza marcilor Bentley, Lamborghini, Porsche si Audi se ridica la o valoare de peste 12 milioane de euro", a precizat Brent Valmar, director general Porsche Romania.

Desi suntem in plina criza fianciara mondiala, investitorii nu sunt speriati. Dimpotriva. "Stiti cu siguranta care sunt problemele cu care se confrunta piata financiara astazi. Cu toate acestea, suntem destul de optimisti si estimam un volum de vanzari de 5 unitati este posibil de atins. Planificam pentru anul viitor un numar de 40 de vanzari", a adaugat  Brent Valmar.

Bentley este una dintre cele mai cunoscute si longevive marci de lux, istoria sa incepand in 1919.

Anul trecut producatorul britanic a depasit 10.000 de unitati vandute.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: