Peste 5.500 de joburi la Angajatori de Top

Data publicarii: 06-10-2008 | HR/Cariere

Dintr-un acvariu in altulPeste 250 de companii vor oferi 5.500 de joburi in cadrul editiei de toamna a targului de joburi Angajatori de Top. Domeniile in care companiile au cea mai mare nevoie de angajati sunt IT & C, economic, consultanta si inginerie. In cadrul evenimentului, cei interesati pot participa la 70 de ore de workshop-uri si seminare de cariera si 45 de ore de sfaturi in cariera de la consultantii Catalyst Recruitment si Career Experts.

In cele sase editii care au avut loc pana acum, 5.800 de persoane si-au gasit un loc de munca. In cele trei editii de toamna ale targului din acest an, la Iasi, Bucuresti si la Timisoara, organizatorii se asteapta ca peste 2.000 de persoane sa-si gaseasca un loc de munca.

Angajatori de Top este organizat de Catalyst Recruitment Solutions, companie specializata in dezvoltarea de solutii pentru atragerea si recrutarea de tinere talente din randul absolventilor, precum si tineri profesionisti si specialisti cu potential.

Printre companiile participante la eveniment se numara PricewaterhouseCoopers, KPMG, Vodafone, Orange, Ericsson, Cosmote, Microsoft, Adobe, IBM, Oracle, , Siemens, Xerox, Raiffeisen Bank, BRD Groupe Societe Generale, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank, ING Asigurari de Viata, Erste BCR, Credit Europe Bank, British American Tobacco, Coca Cola HBC, P&G, JTI, Henkel, Kraft, Philip Morris sau Pepsi.

Business Standard

Ultimele stiri pe BankNews.ro: