Criza financiara ii impinge pe americani la sinucidere

Data publicarii: 07-10-2008 | International

In Los Angeles un barbat si-a impuscat mortal sotia, pe cei trei copii si soacra, inainte de a se sinucide, in timp ce o batrana de 90 de ani din Akron a incercat sa se sinucida pentru ca nu putea plati ratele la banca.

Un american in somaj, care se confrunta cu probleme financiare, si-a impuscat mortal sotia, pe cei trei copii si soacra, inainte de a se sinucide, a informat luni politia, relateaza AFP.

Seful adjunct al politiei din Los Angeles, Michael Moore, a spus ca barbatul, in varsta de 45 de ani, a tras intai asupra sotiei, in varsta de 39 de ani, apoi asupra soacrei, in varsta de 70 de ani, si asupra celor trei fete, cu varste cuprinse intre 7 si 19 ani, in locuinta dintr-o suburbie a Los Angeles-ului. In cele din urma, barbatul s-a sinucis.

Moore a spus ca barbatul absolvise o scoala de comert si ca lucrase pentru companii mari, inainte de a ramane fara slujba.

O femeie de 90 de ani, care, disperata fiind ca urma sa-i fie pus sechestru pe locuinta, si-a tras un glont in piept. Gestul i-a emotionat pe responsabilii de la Fannie Mae, care i-au sters imprumutul, a informat luni compania, relateaza AFP.

Batrana este in spital, dar viata nu-i este in pericol, a spus Akron Beacon Journal.

Addie Polk, vaduva, statea in locuinta sa din Akron de aproape 30 de ani. Ea incheiase in 2004 un imprumut ipotecar pentru suma de 45.620 dolari, in timp ce cladirea fusese cumparata in 1970 pentru 10.000 de dolari si platita in intregime.

Neputand plati datoria, ea a ignorat toate avertismentele si, cand politia a venit sa o scoata din casa, si-a tras un glont in piept.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: