Apple anunta lansarea noii game de notebook-uri

Data publicarii: 10-10-2008 | IT&C

Compania Apple a anuntat o conferinta de presa ce va avea loc marti, 14 octombrie, si in cadrul careia va prezenta o noua gama de notebook-uri. Daca pana acum acesta era doar un zvon, Apple a confirmat joi trimitand invitatii mass media la evenimentul care va avea loc la San Francisco, anunta Engadget.com.

In presa de specialitate se vehiculeaza informatia ca Apple va lansa, cu aceasta ocazie, MacBook-uri cu preturi ce vor porni de la 800 de dolari. Dar, cum mai este foarte putin pana marti, putem doar sa asteptam pentru a vedea ce va scoate Apple din maneca de aceasta data.

In luna august au aparut primele speculatii in privinta viitoarei generatii MacBook, si chiar imagini. Fotografiile preluate la acea vreme de la Cupertino fans, din cadrul Apple Owner, prezentau noul dispozitiv "in haine noi", cu carcasa de aluminiu adica, schimbare care se zvonea de ceva vreme ca ar putea avea loc.

In fotografia de mai jos (care arata locul in care se va afla ecranul) apare si logo-ul MacBook, scris cu litere de-o schioapa, care ar putea sugera faptul ca in imagini nu este vreo copie a MacBook Pro. Dar, deocamdata, acestea sunt doar presupuneri, nu exista informatii sigure in privinta felului in care va arata viitorul MacBook.

Antena3.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: