Un incendiu a distrus sediul unei banci din centrul Capitalei

Data publicarii: 13-10-2008 | Finante-Banci

Pagube de zeci de mii de euro la o banca din Capitala. Un incendiu a distrus duminica noapte sediul unei banci de pe Bulevardul Unirii, iar pompierii au intervenit cu sase autospeciale. Banca se afla la parterul unui bloc cu zece etaje, dar focul nu a ajuns la apartamentele vecine. Se pare ca incendiul a izbucnit in urma unui scurtcircuit. Fumul dens a cuprins intreaga scara, iar oamenii au fost evacuati din cladire. Nimeni nu a fost ranit.

Locatarii din zona s-au speriat de fumul gros care iesea din cladire si au alertat pompierii, informeaza "Evenimentul Zilei". Printre persoanele evacuate au fost si cinci copii. Pompierii au ajuns imediat la fata locului, dar nu au mai putut salva mare lucru. Cateva zeci de mii euro, cat costa aparatura si mobila dinauntru nu mai pot fi recuperate. Ei au intervenit cu sase echipaje, printre care si o ambulanta si o masina de la descarcerare.

Cei 30 de oameni care locuiau la parterul blocului in care s-a produs incendiul au fost evacuati de pompieri. Locotenent-colonelul Adrian Popa, comandant la Grupul de Interventie 3, a declarat:" "S-a actionat imediat pentru localizarea si lichidarea incendiului care se produsese pe aproximativ 20 de metri patrati. Era vorba despre obiecte de mobilier, tehnica de calcul. Se vor face cercetari, dar mai mult ca sigur e o cauza de natura electrica dupa modul de producere si dupa locul focarului".

Antena3.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: