Primele imagini cu noua Toyota Prius

Data publicarii: 16-10-2008 | Auto

Forumurile dedicate unui brand sau unui model anume sunt de foarte multe ori sursa unor informatii foarte pretioase pentru presa auto. De aceasta data este vorba de Toyota Prius. Pe forumul dedicat modelului hibrid au fost publicate o serie de fotografii neoficiale ale noii generatii, care desi pot fi considerate foarte usor ca fiind prelucrari digitale, lasa loc unor speculatii aprinse. Fotografiile prezinta exteriorul si interiorul noii generatii intr-o maniera dierita, foarte aproape de ceea ce specialistii anticipasera.

Rivalul Toyota pentru noul lansatul Honda Insight, va debuta oficial in luna ianuarie a anului viitor la Salonul Auto de la Detroit, vanzarile urmand sa demareze la cateva luni dupa.

Potrivit unor surse neoficiale, noul Prius va creste in dimensiuni si va folosi in prima etapa a vietii sale acelasi tip de baterii pe baza de nichel. Hibridul va inlocui insa actualul propulsor de 1.5 litri cu unul cu patru cilindri, cu o capacitate mai mare si o eficienta a consumului mult imbunatatita.

Toyota Prius

Automarket.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: