Team-building de 150.000 de lire sterline pentru angajatii Royal Bank of Scotland

Data publicarii: 17-10-2008 | International

La doar cateva zile dupa ce guvernul britanic a inceput nationalizarea Bancii Regale a Scotiei (Royal Bank of Scotland), parte a unui plan de salvare in valoare de 15 miliarde de lire sterline, angajatii RBS au dat o mega-petrecere. Evenimentul, tinut pe cat posibil secret, a avut loc miercuri la un hotel de cinci stele si a costat compania 150.000 de lire sterline. Conducatorii RBS au facut uitate astfel deciziile slabe din ultimul timp, care au dus la o criza in companie, si au baut si mancat pe banii contribuabililor britanici.

In total, 100 de angajati din 11 state au luat parte la o bauta de doua zile - gazduita de starul de rugby Rory Underwood si un magician cunoscut telespectatorilor britanici, informeaza The Sun. Toata lumea s-a bucurat de bautura gratis la bar, vin de Porto, coniac, sampanie si alte 150 de sticle de vinuri scumpe. Meniul de mancare a cuprins delicatese japoneze, carne de vita wellington in sos Madeira, ciocolata alba si alte dulciuri.

Directorul RBS, David Manson, le-a spus angajatilor sa se distreze, chiar daca "au dezamagit multi dintre actionari". Astfel ca toata lumea a luat parte la diverse concursuri si cursuri de dans pe hit-urile Abba.

Petrecerea a avut loc la Grand Hotel din Eastbourne, in sudul Marii Britanii, unde camerele de hotel costa pana la 335 de lire sterline pe noapte. Angajatilor li s-a spus sa ascunda lucrurile ce aveau brand-ul RBS pe ele. Un angajat al hotelului a declarat pentru tabloidul The Sun ca ar fi trebuit sa fie 196 de angajati la petrecere, insa "le-a fost teama sa nu se afle, astfel ca au redus numarul invitatilor la 100, chiar daca au fost platite toate camerele".

Un purtator de cuvant al RBS a declarat: "Aceasta intalnire a fost una de lucru, menita sa reuneasca echipa noastra internationala".

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: