Laptop cu reglaj al unghiului de vizualizare pentru mai multa intimitate

Data publicarii: 20-10-2008 | IT&C

Ecranele laptopurilor din anii '90 aveau printre dezavantaje unghiul strict in care se realiza vizualizarea optima. Era de ajuns sa te deplasezi cu cateva grade ca imaginea sa dispara. Un dezavantaj partial totusi, daca ne gandim ca in acest fel, involuntar, ne protejam intimitatea de ochii curiosilor din jur.

Astazi, cand tehnologia folosita in construirea display-urilor pentru laptop-uri este mult mai avansata, multi utilizatori au reclamat tocmai problema intimitatii. Chiar daca nu lucrezi la un program ultra-secret, care nu trebuie sa ajunga sub ochii altora, de multe ori e suparator sa stii ca oricine trece pe langa tine poate afla dintr-o singura privire ce preocupari ai.

Coreenii de la LG au venit cu o solutie la aceasta problema: un display caruia poti sa ii schimbi unghiul de vizualizare. Astfel, atunci cand vrei ca cei din jur sa nu aiba acces la activitatile tale, ai la dispozitie un buton prin care schimbi unghiul de la 170 de grade, cat este standardul acum, la 60 de grade. Functia se numeste ImageControl Viewing si se va regasi pe urmatoarea generatie de laptopuri LG.

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: