Cum vor arata Loganul si Sandero in varianta sport

Data publicarii: 24-10-2008 | Auto

Se pare ca Logan si Sandero au devenit masinile de suflet ale francezilor de la Renault, lucru normal daca ne gandim la volumul de vanzari inregistrat in toata Europa si in alte cateva tari din lume. Pretul scazut al modelelor si performantele decente i-au facut pe multi sa renunte la alte marci deja consacrate pentru a alege o cvasi-necunoscuta Dacia.

Pentru a arata ca Loganul poate fi si altceva decat o masina destinata celor cu foarte multa rabdare sau celor care nu obisnuiesc sa faca prea des depasiri din scurt, pentru ca detenta masinii nu ar permite o astfel de manevra, Renault a decis sa dezvaluie lumii si o varianta mai agresiva.

Astfel, la Salonul Auto de la Sao Paolo vor fi prezentate derivatele sportive ale Logan si Sandero. Pe langa motorul ceva mai performant, ele vor avea si o suita de modificari exterioare, precum tampoane de protectie frontale, praguri suprainaltate, spoiler montat pe plafon si jenti mai late. Potrivit constructorului, masina va fi disponibila mai intai in Brazilia.


George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: