Donald Trump: Criza financiara, prilej de investitii. Pastrati-va lichiditatile!

Data publicarii: 24-10-2008 | Afaceri

Celebrul miliardar american Donald Trump pare sa traverseze cu bine criza financiara mondiala. El spune ca cel mai indicat lucru pe care il pot face investitorii este sa isi pastreze calmul si lichiditatile. Magnatul american crede ca perioada crizei financiare poate fi una buna pentru investitii. Preturile scad foarte mult acum, dar peste ceva timp ele vor reveni la normal.

"Sfatul meu este sa ne pastram cumpatul, sa vedem mai intai cum evolueaza lucrurile. Important este sa va pastrati bani lichizi, chiar daca nu sunt prea multi. In felul acesta veti putea profita de oportunitati care pot aparea in mod neasteptat", spune Donald Trump.

Trump crede ca in cel mult un an de zile se va vedea daca investitiile facute acum au fost de bun augur.

"Cu siguranta vom cumpara foarte multe lucruri, desigur la un pret foarte mic. Cam intr-un an ne vom da seama daca am facut o afacere buna sau nu. Dar vom continua sa cumparam, pentru ca sunt foarte multe oportunitati acum", a declarat magnatul.

Efectele crizei imobiliare au fost puternic resimtite in Statele Unite, unde sistemul bancar a intrat in declin. Autoritatile de aici au implementat un plan de salvare al economiei de aproape 700 de miliarde de euro.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: