Grupul financiar Porsche si-a facut divizie de asigurari in Romania

Data publicarii: 29-10-2008 | Afaceri

Grupul financiar Porsche a deschis o divizie de asigurari care se adreseaza clientilor care cumpara un autovehicul importat de Porsche Romania, considerand ca piata romaneasca are mare potential de crestere, in pofida crizei internationale, au spus miercuri reprezentantii companiei.

"Circa 35% din toate autovehiculele distribuite si finantate in Romania sunt finantate de noi", a declarat Josef Reich, membru in boardul Porsche Versicherungs AG.

Produsele companiei se adreseaza in primul rand clientilor care au achizitionat un automobil Volkswagen, Audi, Porsche, Seat si Skoda.

"O data cu lansarea serviciilor de asigurari, Porsche Finance Group devine singura companie de servicii financiare complete, integrate, de pe piata auto din Romania", a adaugat Reich.

El a mentionat ca societatea ofera acoperire nelimitata in Europa, fara prime suplimentare, indiferent de numarul de accidente.

In primele noua luni ale acestui an, Porsche Finance Group a finantat achizitia a circa 15.000 de masini, ceea ce reprezinta o cota de finantare de 33% din totalul de masini vandute de Porsche Romania.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: