Banca Transilvania e emis peste 1.200.000 de carduri Visa in Romania

Data publicarii: 29-10-2008 | Finante-Banci

Banca Transilvania este in acest moment cel mai mare emitent de carduri Visa din Romania, cu peste 1.200.000 de carduri Visa in piata, dintr-un portofoliu de 1.550.000, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. BT are in prezent 12,5% din piata cardurilor si o oferta formata din 13 tipuri de carduri - de debit, de credit, respectiv carduri co-branded - pentru segmente diferite de clienti, printre care: oameni de afaceri, medici sau studenti.
 
"Vreau sa felicit Banca Translivania pentru performanta sa. Acest succes reflecta atat consecventa cu care BT promoveaza platile electronice prin card, cat si aprecierea din partea clientilor bancii pentru produsele Visa. Este recunoscuta in piata preocuparea Bancii Transilvania de diversificare a ofertei de carduri pentru a veni in intampinarea nevoilor cat mai multor segmente de clienti. In prezent, Banca Transilvania are in portofoliu 10 produse Visa pentru clienti persoane fizice si companii", a declarat Catalin Cretu, Director General, Romania, Visa Europe.

Gabriela Nistor, Director Executiv in cadrul Bancii Transilvania, afirma: "Cresterea portofoliului de carduri ne bucura foarte mult, mai ales ca vorbim si de aspecte calitative. In interval de doar un an, intre septembrie 2007 si septembrie 2008, numarul de carduri BT a crescut cu 40%, iar cel al tranzactiilor efectuate cu cardurile BT este mai mare cu 63%. Clientii au inceput sa descopere avantajele folosirii cardurilor la cumparaturi, asa incat utilizarea acestora la comercianti s-a dublat, reprezentand acum 21% din numarul total de tranzactii cu carduri BT".

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: