JOBfest 2008 - Urmatorul pas in cariera

Data publicarii: Astazi, 05-11-2008 | HR/Cariere

Inca stundent? Tanar profesionist? In cautarea unui loc de munca? Sau si mai bine, vrei o cariera? Foarte bine! Joi si vineri la Cercul Militar are loc a patra editia a targului de cariera: JOBfest 2008. Stii cine mai vine? Buzdugan si Morar in prima zi, urmati de Razvan si Dani in cea de-a doua zi a evenimentului. Tu nu vii? Ei te asteapta!

JOBfest 2008, editia de toamna, se adreseaza tuturor studentilor, absolventilor si tinerilor profesionisti. Ofertele de angajare motivante ale companiilor participante, participarea la "CV Filtru - feedback pe CV in 3 minute" - sfaturi pentru un CV si un interviu reusit vor constitui elementele de maxim interes ale acestei editii. De asemenea, organizatorii ofera si concursuri cu premii atractive. Cei care isi vor inscrie CV-ul pe www.jobfest.ro si vor aplica la cel putin un job vor avea sansa sa participe la un program de indrumare in cariera, intitulat sugestiv "Start in Cariera". Training-ul va fi gazduit de pensiunea "Dor de Bucovina".

Cele peste 200 de companii prezente pe www.jobfest.ro vor reprezenta sectoare de activitate precum: Mass Media, Financiar-Bancar, Resurse Umane, IT, Retail, FMCG, Distributie, Tehnic.

Organizatorul JOBfest este Perform HR, companie de selectie si recrutare de personal specializat in domenii Financiar, Contabilitate, BPO-Outsourcing, Vanzari, Media si IT. Partenerul de organizare si promovare al evenimentului din zilele de 6 si 7 Noiembrie este Fundatia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei. 

BankNews.ro sustine JOBfest 2008!

Ultimele stiri pe BankNews.ro: