Magheru, printre cele mai scumpe artere comerciale din lume

Data publicarii: Astazi, 06-11-2008 | Diverse

Bulevardul Magheru din Bucuresti se afla pe locul 19 in topul celor mai scumpe 25 de artere comerciale din Europa, realizat de firma de consultanta imobiliara Jones Lang LaSalle (JLL). Potrivit clasamentului, chiria spatiilor comerciale amplasate pe bulevardul bucurestean ajunge la 1.500 de euro pe metru patrat pe an, mai mare decat pe cea mai scumpa artera din Stockholm (1.419 euro) si din Lisabona (1.200 euro).

Si la Helsinki, Varsovia, Riga si Vilnius chiriile sunt inferioare celor de pe Magheru. Din regiunea Europei Centrale, Bucurestiul este depasit doar de Praga si de Budapesta (1.800 euro). Cea mai scumpa artera comerciala din lume este Champs Elysees din Paris - 7.360 de euro pe metru patrat/an, potrivit clasamentului. Capitala Frantei este urmata de Moscova (7.035 euro) si de Londra (6.762 euro).

Fata de nivelul din perioada similara a anului trecut, chiriile spatiilor comerciale de pe Bulevardul Magheru au crescut cu 13,6%, tendinta ascendenta fiind specifica majoritatii pietelor luate in calcul in clasament.

Gardianul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: