Tigara electronica cu doza de nicotina reglabila

Data publicarii: 12-11-2008 | Diverse

Daca ai incercat fara nici un rezultat toate variantele si toate produsele care iti promiteau ca te vor ajuta sa renunti la fumat, inca mai e o speranta: tigara electronica produsa de firma Fifty-One. Desi nu este un concept absolut nou, produsul celor de la Fifty-One aduce in plus posibilitatea de a schimba aromele de tutun si concentratia de nicotina, astfel incat cei dornici sa puna capat fumatului sa poata scadea gradual cantitatea de nicotina, pana la zero.

Tigara electronica arata la exterior identic cu o tigara adevarata, facandu-i si pe cei mai inraiti fumatori sa se simta confortabil si sa nu bage de seama diferentele. Diferentele apar in interior. Tigara este compusa din doua parti, prima parte este o baterie reincarcabila iar cealalta un cartus cu o durata de viata limitata in interiorul caruia se afla nicotina si un mecanism de atomizare. Odata consumat, cartusul va fi aruncat si inlocuit cu altul.

Un beneficiu major este ca utilizatorii nu trebuie sa isi mai faca griji legate de reziduurile de nicotina sau sa se teama ca o tigara nestinsa ar putea produce un incendiu. Ceea ce inhaleaza un fumator de tigara electronica este de fapt un abur suficient de dens incat sa dea senzatia specifica unei tigari reale.

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: