Cocaina si sex la o petrecere a bancii HBOS

Data publicarii: 18-11-2008 | Diverse

Un nou scandal este pe punctul sa izbucneasca in Marea Britanie, dupa ce o petrecere organizata de HBOS, banca britanica preluata recent de Lloyds ca solutie de salvare de la faliment, s-a transformat intr-o adevarata orgie in care participantii, angajati ai bancii, au consumat droguri si au facut sex in public, scrie site-ul News of the World.

La finalul petrecerii, care a fost organizata de conducerea institutiei, unii angajati au decis sa continue distractia intr-o camera a hotelului de lux inchiriat de conducere. Acolo au prizat cocaina de pe abdomenul unei colege, dupa care au intretinut relatii sexuale cu usa camerei deschisa. 

Conducerea institutiei a declarat ca va incepe o ancheta daca se va constata ca informatiile aparute pe site sunt adevarate. Stirea a indignat in parte si opinia publica, cetatenii britanici considerand nepotrivite petrcerile organizate de banci tinute in viata prin contributiile lor. 

Lloyds TSB a cumparat Halifax Bank of Scotland (HBOS) luna trecuta pentru 12,2 miliarde lire sterline (22,2 miliarde dolari), dupa ce valoarea de piata a HBOS scazuse la jumatate. Companiile au aratat intr-un comunicat ca fiecare actionar HBOS va primi 0,83 actiuni Lloyds pentru fiecare actiune HBOS detinuta.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: