Primul magazin OBI din Romania a fost deschis la Oradea

Data publicarii: 20-11-2008 | Afaceri

OBI, unul din liderii in domeniul DIY si al produselor pentru gradina din Europa Centrala si de Est, a deschis astazi in mod oficial primul magazin OBI in Oradea. Romania este cea de-a 13-a tara Europeana in care compania opereaza in prezent.

"Dorim sa devenim liderul DIY (n.r: Do It Yourself) pe piata din Romania avand in vedere ca obiectivul OBI in toate tarile in care opereaza este de a deveni lider pe pietele respective," declara Dl. Sergio Giroldi, OBI Group CEO.

La ceremonia oficiala de deschidere au participat membri ai board-ului OBI Holding din Germania, autoritatile locale si conducerea OBI Romania.

Prima deschidere a magazinului OBI din Oradea va fi urmata de deschiderea celui de-al doilea magazin in Bucuresti, pana la finalul lunii noiembrie. Dieter Messner, Membru al Board-ului OBI la nivel International, declara: "Avem planuri mari pentru Romania. OBI intentioneaza sa devina cel mai important jucator de pe segmentul sau pe piata din Romania". 

Romania ofera cele mai multe oportunitati pentru indeplinirea obiectivelor noastre in Europa Centrala si de Est, datorita pietei locale extinse, in continua dezvoltare. Obiectivul nostru este sa aducem in Romania competitivitatea companiei OBI bazata pe valori solide si pe experienta pe piata de produse DIY. "Consumatorii romani vor beneficia de avantajul nostru competitiv de a adapta produsele din portofoliul detinut la piata locala," a declarat Romano Quinzi, Country Manager OBI pentru Romania. 

Magazinul de aproximativ 10,000 m2 isi va deschide portile pentru publicul larg joi, 20 noiembrie, la ora 8.30 si va avea un orar zilnic intre 08.30 si 21.00.

Noul magazin OBI din Oradea va pune la dispozitia consumatorilor o gama larga de produse de bricolaj DIY, decoratiuni interioare si produse de intretinere si renovare a locuintelor.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: