Meserii de Sarbatori pentru toata lumea

Data publicarii: 15-12-2008 | HR/Cariere

Vreti sa va distrati, dar si sa castigati bani de buzunar in perioada Sarbatorilor de Iarna? Paleta ofertelor de munca pentru aceasta perioada este destul de mare iar castigurile pot fi consistente. Puteti alege intre un job de spectator, promoter, clovn sau Mos Craciun. Pentru astfel de posturi puteti castiga si 500 de euro pe luna, iar pe langa bani, va veti alege cu o experienta pe cinste.

Pana la 25 de lei pe emisiune pentru un "aplaudac"

Cei care vor sa imbine utilul cu placutul pot merge la diverse emisiuni, ca "aplaudaci" (bat din palme si rad atunci cand li se cere). In schimbul unei singure prestatii se plateste intre 12 si 25 de lei.
 
"Niciodata nu-mi ajung banii trimisi de parinti, de aceea, impreuna cu prietenii mei, cand avem «buzunarele goale» mergem la diverse emisiuni. Pe langa faptul ca astfel putem castiga niste bani, ne distram pe cinste, vedem cum se filmeaza o emisiune si avem sansa sa cunoastem oameni pe care altfel i-am vazut doar la televizor sau in paginile revistelor", povesteste Ioana S., studenta la Relatii Internationale si Studii Europene, in cadrul Universitatii "Spiru Haret", din Capitala.

Integral in Evenimentul Zilei