Criza financiara, cel mai bun clip de prezentare. Imigrantii angajeaza finantisti

Data publicarii: 20-12-2008 | Diverse

Criza financiara speria deja pe toata lumea, dar cei mai afectati par a fi in acest moment oamenii cu bani, aflati in pozitii cheie. Aceasta situatie este surpriza in, poate, cel mai bun clip de prezentare al paradoxurilor prin care trece in prezent civilizatia occidentala.

Pe site-ul publicatiei franceze, Le Monde, a fost postat un videoclip in care sunt prezentati mai multi someri americani in chip de muncitori "cu ziua", referinta la felul in care erau angajati nu de mult imigrantii in Statele Unite. Imbracati in costume, cu serviete, somerii americani asteapta cu febrilitate camioneta care i-ar putea duce catre locul de munca. Pe fondul unei melodii mexicane, apare masina care este condusa, paradoxal, de un imigrant.


The job
Încărcat de trescourt

Acesta coboara si spune ca are nevoie de doi contabili, un consultant de marketing, un director financiar si doi programatori. Se creeaza o adevarata busculada fiecare incercand sa obtina una dintre slujbele oferite. Cei alesi se urca fericiti in camioneta mexicanului, care demareaza pe acelasi fond muzical vesel.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: