Bancile si hipermarketurile lucreaza dupa program special de Revelion

Data publicarii: 30-12-2008 | Diverse

Cele mai multe banci si magazine mari iau pauza in preajma Revelionului. Prin urmare, daca mai aveti cumparaturi de facut, aveti grija cum va alegeti ziua. Iar daca aveti treaba la banca, luati-va o marja de siguranta si urmariti programul special de sarbatori ca sa nu gasiti portile inchise.

Ultima zi din an este zi de lucru pentru majoritatea bancilor. Institutiile de credit functioneaza insa dupa program special. Cele mai multe isi deschid portile la ora 9:00 si isi incheie ziua la pranz. 12:30 - cum este cazul Bancii Comerciale Romane, la 13:30 - Alpha Bank si la 14:00, CEC Bank. In prima si a doua zi din Noul An, toate bancile sunt in vacanta. Trebuie sa stiti insa ca plata cu cardul nu este restrictionata in aceasta perioada decat de soldul disponibil.

Si marile magazine vor avea program redus in Ajunul Anului Nou. In Carrefour, Selgros si Metro puteti face cumparaturi pana la ora 16, iar in Billa si Real chiar pana la ora 18. Toate aceste magazine vor fi inchise pe 1 ianuarie, iar de pe 2 se vor deschide. Exceptia o reprezinta Carrefour care va fi inchis si pe 2 ianuarie.

Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: