Tariceanu spitalizat

Data publicarii: 26-07-2006
Premierul Calin Popescu Tariceanu a fost internat la sectia de radiologie a Spitalului Elias din Capitala. Purtatorul de cuvant al guvernului, Oana Marinescu, a declarat ca este vorba despre un incident minor si ca starea de sanatate a premierului este buna. Calin Popescu Tariceanu a suferit un traumatism minor, acesta avand o entorsa la genunchi. De asemenea, Oana Marinescu a spus ca premierul va petrece aceasta noapte la spital, dar primul ministru va participa la sedinta de guvern de astazi.

Primul ministru a fost implicat intr-un accident rutier, in timp ce se afla pe motocicleta personala. Accidentul a avut loc la ora 20.15, pe drumul judetean 101 in localitatea Petresti, judetul Ilfov.

Ministerul Afacerilor Interne a explicat, intr-un comunicat oficial, care au fost imprejurarile producerii accidentului in care premierul Calin Popescu Tariceanu a suferit rani usoare.

Potrivit comunicatului, primele cercetari confirma faptul ca vinovat de producerea accidentului a fost premierul Tariceanu, care se deplasa cu motocicleta marca Harley Davidson spre comuna Corbeanca. "Intr-un viraj la dreapta, a patruns pe contrasens si s-a lovit frontal cu autoturismul marca Ford Mondeo, cu numarul de inmatriculare B-06-DUP condus regulamentar de D.S.I., care se deplasa din directia Corbeanca catre DN1. Autoturismul apartine unei societati comerciale la care conducatorul auto era angajat."

Soferul autoturismului nu a suferit nici un fel de leziuni, dar ambele vehicule au fost avariate. De la ambii conducatori auto au fost recoltate probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

Presedintele PC, Dan Voiculescu, nu a fost implicat in nici un fel de accident rutier si nici vreuna din masinile sale sau ale partidului, se arata intr-un comunicat oficial remis de catre PC.

Pe parcursul serii, au existat informatii neoficiale potrivit carora o masina din coloana liderului Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a lovit un motociclist.

Sursa: www.realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: