Curs de flirt pentru o mai buna integrare profesionala

Data publicarii: 12-01-2009 | HR/Cariere

Cei pasionati de informatica par a avea o lume a lor, total aparte de cea reala, care se poate transforma intr-un urias dezavantaj in timp: o deficitara integrare sociala sau profesionala. Mai nou insa, cei mai norocosi dintre acestia au la dispozitie un curs care ii poate transforma in adevarati experti in flirt online.

Este vorba despre cei 440 studenti inscrisi la cursul de master de inginerie IT organizat de Universitatea din Potsdam. Pe langa cursurile obisnuite specifice profesiei, ei vor fi invatati totodata si cum sa scrie mesaje si email-uri prin care sa stabileasca punti de legatura cu altii, cum sa-i impresioneze si sa castige atentia celor cu care stau de vorba si cum sa faca fata refuzurilor.

Philip von Senftleben, profesorul insarcinat cu predarea cursurilor, spune ca isi va invata studentii "cum sa mareasca pulsul celor cu care stau de vorba in timp ce ei raman calmi".

Cursul este focalizat pe imbunatatirea sanselor de patrundere si integrare la locul de munca a masteranzilor din IT. Studentii vor mai invata despre limbajul trupului, vorbirea in public, gestionarea stressului si strategii de prezentare a unui produs.

George Trifu