Vacantele, mai ieftine in 2009

Data publicarii: 14-01-2009 | Turism

Anul 2009 va aduce romanilor 11 zile libere, cu trei zile mai mult decat pana in prezent. Avand in vedere aceasta oportunitate, Patronatul Asociatiilor Nationale ale Agentiilor de Turism (ANAT) recomanda turistilor sa efectueze rezervari din timp, pentru petrecerea concediilor sau a zilelor libere.

Turistii pot, astfel, sa beneficieze de reduceri cuprinse intre 5 si 30 la suta, de la caz la caz, atat pentru pachetele de turism intern, cat si pentru cele externe.

"Reamintim ca agentiile de turism ofera clientilor, pe langa pachete turistice, si servicii de consultanta de calatorie", sustine Traian Badulescu, consilier ANAT.

Potrivit celei mai recente reglementari legislative, romanii au din acest an mai multe zile libere, considerate sarbatori legale.

Este vorba despre 1 si 2 ianuarie, prima si a doua zi de Paste (19 si 20 aprilie), 1 mai, prima si a doua zi de Rusalii (7 si 8 iunie), 15 august (Sfanta Marie Mare), 1 decembrie (Ziua Nationala) si prima si a doua zi de Craciun (25 si 26 decembrie).

Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: