Millennium Bank deschide o noua sucursala in Ploiesti

Data publicarii: 14-01-2009 | Finante-Banci

Millennium Bank, subsidiara celui mai mare grup financiar privat din Portugalia, inaugureaza o noua sucursala in Ploiesti, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Noua unitate, destinata atat persoanelor fizice, cat si companiilor, este situata in Piata Victoriei, nr. 7. Ploiesti face parte din totalul de 16 orase in care Millennium Bank este prezenta, iar sucursala deschisa miercuri ridica numarul total de unitati ale bancii la 67.

"Extinderea retelei Millennium Bank in orasele cu peste 100.000 de locuitori este unul dintre principalele obiective din strategia de dezvoltare a bancii", a declarat Jose Toscano, Director General al Millennium Bank Romania, prezent la inaugurarea de la Ploiesti. "Pentru a sustine dezvoltarea retelei de unitati bancare, echipa Millennium Bank a crescut in anul 2008 pana la aproximativ 700 de angajati", a adaugat Jose Toscano.

Millennium Bank urmeaza sa mai deschida, in prima parte a anului 2009, alte unitati in orasele Baia Mare, Bucuresti, Craiova, Iasi, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea si Sibiu. Reteaua bancii este formata din Credit Centers - unitati dedicate exclusiv persoanelor fizice - si Financial Centers - unitati dedicate atat persoanelor fizice, cat si companiilor.

Lansata in Romania in urma cu un an, Millennium Bank are sucursale in Arad, Bacau, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu, Suceava, Timisoara si Targu-Mures.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: