Ogilvy lanseaza OgilvyInteractive - joint-venture intre Ogilvy Group si Senior Interactive

Data publicarii: 19-01-2009 | Media

Ogilvy Group Romania, unul dintre cele mai puternice grupuri de comunicare integrata din Romania, lanseaza OgilvyInteractive pe piata romaneasca printr-un parteneriat cu Senior Interactive, cea mai mare agentie independenta de comunicare online full service.

Manuela Necula, CEO Ogilvy Group Romania, afirma: "La nivelul intregului grup Ogilvy exista o preocupare deja demonstrata pentru dezvoltarea capabilitatilor noastre in mediul digital, domeniu cu un impact major in viitorul industriei noastre. In Romania, ne-am situat printre inovatorii pietei de advertising in ceea ce priveste integrarea domeniului digital in campaniile de comunicare 360. Odata cu lansarea OgilvyInteractive, in parteneriat cu cea mai mare firma specializata din tara, vom extinde si perfectiona competentele noastre, oferind clientilor solutii inovative in domeniul Interactive si campanii adaptate noilor cerinte ale pietei si consumatorilor."

Acest parteneriat va fi coordonat de catre Mihai Tataru, Managing Director Senior Interactive, si de Vasile Alboiu, Digital Creative Director Ogilvy.

"Prin joint-venture-ul dintre Ogilvy Group si Senior Interactive trecem la un "next level" al sinergiei intre digital si ceea ce am obisnuit sa numim advertising clasic. OgilvyInteractive, noul brand pe care il introducem in piata in 2009, detine deja competente de creatie si strategie din ambele medii si o echipa de client service specializata in digital. Prin intermediul Senior Interactive, clientii au acces la o infrastructura tehnica si de dezvoltare interactiva solida, la care se adauga know-how-ul extensiv din zona de interactive pe care Ogilvy il detine in reteaua internationala si pe care il implementam pe piata din Romania." adauga Mihai Tataru.

Oferta OgilvyInteractive include servicii de strategie si creatie specializata pe online, management integrat al campaniilor de comunicare interactiva si dezvoltare de programe de achizitie si loializare de clienti, reprezentand o extindere fireasca a portofoliului de servicii oferite pana in prezent de Ogilvy pentru mediul digital. Prin intermediul diviziei de operatiuni a Senior Interactive, OgilvyInteractive ofera clientilor solutii complete de dezvoltare interactiva, de la concept la implementarea integrala a proiectului si mentenanta pe toata durata de viata.

Redactia BankNews.ro