Dumnezeu face cadouri sub forma de erori bancare

Data publicarii: 23-01-2009 | Diverse

Un cetatean al statului american Pennsylvania s-a considerat ocrotit de divinitate cand, peste noapte, contul bancar detinut impreuna cu sotia sa s-a marit cu peste 175.000 dolari, potrivit portalului MSNBC.

Norocul celor doi nu a durat prea mult, ei fiind acum acuzati de furt si ascunderea unor sume de bani care nu le apartineau. Problemele au inceput vara trecuta cand contul de 1.772,50 dolari deschis la o banca locala, s-a transformat in 177.250 dolari. Conform investigatorilor, cei doi, in loc sa anunte banca, au preferat sa retraga banii, sa renunte la serviciile sale si sa se mute in Florida.

Familia a cumparat o casa in Orlando, oras care se pare ca le-a purat ghinion, autoritatile financiare de aici descoperind greseala facuta de banca. Intrebat de ce nu a declarat eroarea, barbatul a raspuns ca a considerat banii un cadou venit de la Dumnezeu.

Declaratie, cel putin partial, conforma cu realitatea, daca avem in vedere ca o suma consistenta din banii de la banca - 25.000 dolari - a fost donata bisericii locale.

George Trifu