Promotia CardFinans Avantaj continua

Data publicarii: 27-07-2006
Finansbank a dezvoltat o noua campanie pentru cardurile de credit CardFinans Avantaj (MasterCard Standard si MasterCard Gold), campanie ce se desfasoara in perioada 1 iunie 2006 - 15 septembrie 2006, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Promotia numita “Prin CardFinans Avantaj fiecare prieten iti aduce un bonus” reprezinta o premiera pe piata cardurilor din Romania si are urmatorul mecanism: orice posesor de CardFinans Avantaj care apeleaza gratuit Tel Verde 0800.800.700 si ofera informatii despre potentiali clienti ce pot obtine acest card, primeste un bonus in functie de numarul de carduri acordate acestora si un superbonus pentru minim 11 carduri acordate in perioada campaniei. Valoarea bonusurilor se cumuleaza separat de limita de credit in contul de bonus iar prin intermediul sau posesorul de card poate achita contravaloarea altor tranzactii in reteaua magazinelor partenere Finansbank, in peste 2,300 locatii.

“Numarul de apeluri primite inca din primele zile ne-a demonstrat potentialul pe care il poate avea aceasta campanie in randul posesorilor de card de aceea dupa o perioada de proba in care am dorit sa testam impactul acesteia, am decis sa continuam campania, intensificand modalitatile de promovare.
CardFinans Avantaj aduce inca o data ceva nou chiar si pentru posesorii de card existenti, care fiind convinsi de beneficiile acestui card cat si de valoarea insemnata a bonusului devin un canal de promovare, amplitudinea acestei actiuni fiind un factor important in dezvoltarea unor noi strategii de marketing inovatoare” spune Flavia Branga, Vicepresedinte Adjunct - Departamentul Carduri & Canale Alternative de Distributie, Finansbank (Romania) S.A.

CARDFINANS AVANTAJ este primul card de credit cu utilizare nationala si internationala ce ofera posesorilor sai avantajul cumparaturilor cu plata in rate, 0% dobanda si bonus pentru fiecare tranzactie efectuata. Cumparaturile cu plata in rate si bonusul sunt valabile in reteaua de magazine partenere Finansbank in peste 2,300 de locatii.
De asemenea CARDFINANS AVANTAJ poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit emis sub licenta MasterCard ce poate fi folosit la orice ATM sau POS ce are afisata sigla MasterCard.

Reteaua Finansbank numara 52 de sucursale si agentii, 43 de ATM-uri si peste 3,000 POS-uri instalate la comerciantii din reteaua acceptatoare.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: