Bank of England organizeaza cursuri de infrumusetare pentru angajate

Data publicarii: 02-02-2009 | Finante-Banci

Tara arde si banca...se piaptana. Cam asa ar putea fi descrisa situatia de la Banca Angliei, unde recent, a fost organizat un seminar pentru angajatele de sex feminin. Acestea au fost "instruite" sa se imbrace si sa se machieze corespunzator, pentru "a arata feminin, dar nu...vulgar", potrivit newser.com.

Masura a atras un val de reactii negative, atat din partea angajatelor cat si din partea opiniei publice, cu atat mai mult cu cat seminarul a fost platit, iar banca trece prin niste momente de dificultate financiara.

Printre "ponturile" vandute de consultantii special angajati pentru asta, s-au numarat folosirea unei nuante de ruj mai naturala, purtarea pantofilor asortati cu imbracamintea, evitarea tocurilor prea inalte, a bijuteriilor si a parfumurilor prea tari.

Expertii sunt de parere ca angajatele bancii sunt acum indreptatite sa dea in judecata banca pe motive de discriminare, fiind evident ca mediul de lucru este unul cu pronuntat caracter sexist. Mai mult, oamenii sunt revolati ca Banca Angliei cheltuieste banii cetatenilor pentru astfel de activitati.

Antena3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: