BCR stimuleaza platile facute cu cardul pana in mai 2009

Data publicarii: 02-02-2009 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) ii stimuleaza pe toti clientii sai care efectueaza plati cu cardul la POS-urile comerciantilor in perioada decembrie 2008 - mai 2009. Astfel, detinatorii de carduri de debit si de credit BCR persoane fizice vor primi un bonus de 0,6% din suma platita cu cardul in perioada campaniei. Banii vor fi transferati de catre banca, direct in contul clientilor in doua transe: in luna februarie pentru platile efectuate in decembrie 2008 si ianuarie 2009 si in iunie pentru platile din lunile februarie-mai 2009.

Aceasta actiune face parte din campania pe care BCR a demarat-o la inceputul lunii decembrie 2008 si care are ca scop educarea oamenilor in spiritul folosirii cardurilor pentru efectuarea platilor la comerciantii acceptanti. Campania dureaza pana la sfarsitul lunii mai 2009.

"In primele doua luni ale campaniei s-a inregistrat o crestere cu 33% a volumului tranzactiilor cu cardul la comercianti comparativ cu aceeasi perioada din 2007- 2008, cu mult peste cresterea cu 15% estimata initial. Calculele ne arata ca primul bonus ce urmeaza a fi acordat insumeaza 865.542 RON  si va intra in conturile detinatorilor de carduri BCR in data de 16 februarie" a declarat Igor Zganjer, director executiv al Directiei Carduri in cadrul BCR

Studiile internationale evidentiaza faptul ca o crestere a numarului platilor electronice influenteaza cresterea produsului intern brut.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: