Agentul KGB stie raspunsul oricarei intrebari

Data publicarii: 05-02-2009 | Diverse

Sunt momente in care am face orice sa aflam raspunsul la o intrebare sau sa ne aducem aminte un cuvant ori un nume care ne sta pe limba insa, itele memoriei nu vor deloc sa-l elibereze. Cei aflati in aceasta situatie pot rasufla linistiti, nu mai trebuie sa-si stoarca ore in sir creierul pentru a-si aduce aminte informatia prinsa intr-un lapsus subit. Ei au la dispozitie un agent KGB.

Mai precis, este vorba de unul dintre agentii Knowledge Generation Bureau, un serviciu american de furnizare de informatii prin mesaj SMS. KGB activeaza pe piata americana de cativa ani buni, ocupand o nisa deocamdata goala si nu tocmai restransa: aceea a curiosilor care au nevoie de un raspuns ca de aer.

Pentru doar 50 de centi iti poti lumina mintea cu ajutorul unuia dintre angajatii specializati in cautarea de raspunsuri pentru orice fel de nedumeriri, de la inaltimea lui Dani de Vito pana la numarul de victime in ultimul razboi din Irak. Cum nici KGB-ul nu mai este ce a fost odata, e putin probabil ca angajatii Knowledge Generation Bureau sa aiba raspunsuri si pentru informatii clasificate.

"Cand vrei sa afli ceva, dai telefon sau trimiti SMS unui prieten sau altui cunoscut. Noi incercam sa ne substituim acestor cunoscuti", spune Bruce Stewart, directorul executiv al neobisnuitei firme.

George Trifu

Ultimele stiri pe BankNews.ro: