CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei si euro

Data publicarii: 14-02-2009 | Finante-Banci

CEC Bank majoreaza dobanzile la depozitele in lei pentru populatie si firme, in medie cu 2 puncte procentuale, pana la cel mult 13% pe an, in timp ce dobanzile la depozitele in euro sunt marite in medie cu 1 punct procentual, pana la maximum 5,85% pe an, a anuntat vineri banca.

Pentru depozitele in lei, cu maturitate de o luna, banca plateste o dobanda de 11,5% pe an, pentru cele cu scadenta la trei luni dobanda este de 11%, pentru sase luni - 12,25%, iar pentru cele la noua luni banca plateste o dobanda de 12,5% pe an, se arata in comunicatul bancii.

Cea mai mare dobanda platita de CEC Bank pentru depozitele in lei este de 13%, pentru depozitele constituite pe un an.

Clientii care constituie depozite in euro, pentru o luna, primesc o dobanda de 4% pe an, iar pentru depozite cu maturitate la trei luni banca plateste o dobanda de 4,5% pe an. Pentru economiile constituite pe o perioada de sase si noua luni se plateste o dobanda de 5,5%pe an.

Dobanda platita pentru depozitele in euro constituite pe un an se ridica la 5,85% pe an, se mai arata in comunicatul CEC.

Banca precizeaza ca a fost eliminat comisionul de retragere de numerar a sumelor din depozite, atunci cand retragerea are loc in ziua de scadenta a depozitului.

Si dobanzile la contul Privilegiu PF si PJ in lei au fost majorate, fiind introduse noi transe valorice in functie de suma economisita.

NewsIn