Bancpost lanseaza un depozit in lei cu dobanda progresiva

Data publicarii: 16-02-2009 | Finante-Banci

Bancpost lanseaza, incepand de luni 16 februarie 2009, un depozit in lei - SUPER 90, pe termen de 90 de zile, cu dobanda progresiva ce ofera clientilor posibilitatea de a-si retrage banii oricand pastrandu-le dobanda acumulata pana la data retragerii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Dobanda creste progresiv pe fiecare interval de 30 de zile de la 14% pe an, la 15 % pe an ajungand la 16% pe an la scadenta.

Super 90 permite clientilor sa-si retraga banii inainte de termen si sa pastreze totusi dobanda acumulata pana la momentul retragerii. De exemplu: daca banii sunt retrasi dupa 75 de zile se pastreaza dobanda de 14% platita pentru primele 30 de zile, dobanda de 15% platita pentru urmatoarele 30 de zile si in plus dobanda de 16% pentru zilele incheiate din ultimul interval de 30 de zile.

Depozitul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si micilor companii, iar suma minima de constituire a depozitului este de 2,000 RON.  Oferta este valabila pentru depozitele constituite din fonduri noi pana la 31 martie 2009. Produsul este disponibil in intreaga retea de unitati Bancpost.

Depunerile constituite in depozitul Super 90 sunt garantate de Fondul Pentru Garantarea Depozitelor in Sistemul Bancar in conformitate cu prevederile legii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: