Companiile care testeaza piata pot inchiria birouri cu ziua

Data publicarii: 18-02-2009 | Afaceri

O zi in spatiile firmei First Office costa 100 de euro. In momentul in care o companie debuteaza in mediul afacerilor trebuie sa-si puna probleme in cazul sediului, iar cum firmele mari au un buget consistent, pentru a acoperi acest aspect, reprezentantii First Office au luat in calcul segmentul firmelor mici si mijlocii, pentru care vin si cu solutii.

La inceput de drum, companiile trebuie sa-si inchirieze spatii in care sa investeasca sume importante de bani, iar First Office vine cu propunerea sa ofere spatii de birouri si servicii complete.

Cu 500-600 de euro per persoana pe luna, companiile pot beneficia de servicii precum: disponibilitate imediata, eliminarea cheltuielilor logistice imprevizibile, spatiul functional, un mediu profesionist oferit de catre o cladire de birouri clasa A, precum si toate aspectele administrative gestionate de catre echipa First Office, lucru care sa permita clientului distribuirea atentiei si energiei doar spre managementul afacerii sale.

Preturile variaza in functie de personalul companiilor, perioada de contractare si marimea spatiului. "Cu cat inchiriezi pe o perioada mai lunga, cu atat preturile scad. Spre exemplu, pentru a inchiria pentru o zi trebuie sa platesti 100 de euro", a declarat Haricleea Spaler, director general First Office.

Spatiile de birouri pe care le ofera First Office spre inchiriere sunt in Victoria Business Park, mai exact compania detine 75% din corpul 3, iar aici sunt disponibile 150 de spatii de birouri.

Gradul de ocupare pentru aceste spatii este de 80%.

"Vedem o oportunitate pe timp de criza"

Directorul First Office vede o oportunitate pe aceasta piata deoarece exista multe companii care la inceput de drum se confrunta cu numeroase probleme.

Iar oferta pe care o propune First Office este aceea de a elimina investitiile majore pe care ar trebui sa le faca pentru deschiderea unui sediu.

"Credem in potentialul de investitii al Romaniei. Am asistat la evolutia rapida pe care a avut-o aceasta tara in ultimii ani si, in noul context, cred ca First Office vine in Romania la momentul potrivit aducand cu el o noua viziune asupra biroului viitorului", a declarat Spaler.

"Investitiile ulterioare depind foarte mult de planul nostru de extindere, care implica disponibilitatea unor locatii potrivite conceptului First Office, in Europa Centrala si de Est. Suntem in plin proces de cautare a noilor locatii in Bucuresti, precum si in alte capitale din Europa Centrala si de Est. Avem in vedere aici: Praga, Varsovia, Kiev, Zagreb si Sofia. Nu intentionam sa ne extindem in alte orase din Romania, in urmatorii ani, deoarece intregul business este concentrat asupra marilor capitale", a adaugat Haricleea Spaler.

First Office vizeaza companiile care cauta solutii flexibile. Majoritatea clientilor existenti sunt companii internationale care au deja 4-5 sedii.

Aceasta companie inseamna o parte din evolutia unei piete a serviciilor de birouri care se va mentine prin schimbare si este un concept vizionar care propune facilitati construite pe nevoile companiilor moderne de flexibilitate si de servicii customizate.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: