Cum va arata cel mai luxos restaurant din Romania

Data publicarii: 24-02-2009 | Lifestyle

De la finele lui martie, "Illusions", cel mai "tare" restaurant din Romania, va inchiria apartamente private pentru servit cina milionarilor care vor sa nu fie iscoditi de la celelalte mese cand sorb supa din lingura aurita, noteaza Gandul.

Mancarea si bautura sunt gratis, dar chiria apartamentului pentru cateva ceasuri va incepe de la mia de euro si poate urca fara numar daca vei comanda un concert privat. Apartamentul are, pe langa salonul de cinat, si o incapere de "relax" cu ferestre mari, in care meseanul si invitatii sai pot rasfoi presa, butona telecomanda plasmei, citi corespondenta electronica la o tigara de foi si un paharel cu coniac. Chelnerul se va strecura pe nesimtite, ca si cum n-ar fi, se va apropia de "big boss" si, exprimandu-se in grai dambovitean, english, français ori espaniol, va culege preferintele culinare intr-un carnetel.

Daca clientul e vorbitorul unei limbi rarisime pe meleagurile noastre, dialogul chelner-client se va purta prin intermediul unui traducator inchiriat de restaurant. Urmatorul pas din cina privata va fi parada lingurilor si a furculitelor: cateva seturi de tacamuri ultimul racnet in materie de design, stil si lux vor fi perindate pe rand de ospatar prin fata convivilor, frumos aranjate in cutii. Daca, prin absurd, clientului i se va parea ca in causul vreunei linguri zareste urma unui strop de apa uscat, chelnerul va retrage si inlocui pe loc tot setul de tacamuri.

Pe masa din salon, lumanarile vor fi asezate de ospatar cu centimetrul, la distanta egala intre ele si fata de capatul mesei. In "apartament" vor susura din toti peretii doar acordurile muzicale care ung sufletul celui care-l inchiriaza pentru cina. Apartamentul e prevazut cu cate o toaleta pentru fiecare sex, toaleta damelor avand delimitat si un separeu de barfa, asta cat asteapta sa le vina randul. Apartamentele private de cinat sunt ideale pentru un sfarsit de zi de lucru placut in cazul CEO-ilor de multinationale sau sefilor de partide care au negociat toata ziua cu o echipa partenera incheierea unui contract sau pact si acum vor sa-l semneze intr-un cadru placut, dar totodata discret.

Pentru ca neavenitii sa nu dea buzna din greseala in apartament si sa le strice apetitul mesenilor, un bodyguard este plantat in permanenta in dreptul usii de intrare. Cand cina va fi pe sfarsite, clientul si companionii sai nu vor avea nevoie sa dea telefon sa-si cheme masinile la scara, pentru ca stafful restaurantului este instruit sa o fi facut deja. Acestia vor constata ca masinile le sunt proaspat polisate, fiind aproape la fel de stralucitoare ca tacamurile de la etaj si ca pe scaunul masinii sau pe bord ii intampina o cutiuta cu fundita, cadou ca au cinat la superrestaurant: delicii din ciocolata, trabucuri.

Integral in Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: